U KNJIŽNICI BOL-PLOKITE IZLOŽBA RADOVA POLAZNIKA KREATIVNIH RADIONICA

U ponedjeljak, 13. 11. 2023. U Gradskoj knjižnici Marka Marulića, ogranak Bol-Plokite bit će otvorena izložba radova polaznika_ica kreativnih radionica udruge ANST 1700.

Podijeli objavu

U ponedjeljak, 13. 11. 2023. U Gradskoj knjižnici Marka Marulića, ogranak Bol-Plokite bit će otvorena izložba radova polaznika_ica kreativnih radionica udruge ANST 1700. Radovi su nastali u okviru radionica lončarstva i izrade predmeta od recikliranih materijala koje je udruga ANST 1700 realizirala kroz projekt ‘’Kreativni pomak – avantura promjene’’ tijekom 2023. godine.  

Riječ je o projektu koji za cilj ima jačanje mentalnog zdravlja i socijalne uključenosti mladih, prevencije ovisnosti te promociji zdravih stilova života i odnosa prema okolišu, a koji je financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja uz sufinanciranje Grada Splita. Radionice su bile namijenjene mladima koji su kroz vodstvo stručnih voditelja, Hrvojke Lovrić i Petra Bilića, istraživali vlastitu kreativnosti izrađujući  predmete od gline, različite figurice i oblike od recikliranih materijala, primjerice korištenja štapića od sladoleda i papirnatog otpada za izradu figurica anđela. Ovo je samo jedan u nizu projekata udruge ANST 1700 kojim se želi doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja i kvalitete provođenja slobodnog vremena djece i mladih. 

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici