PITANJE KULTURE 2023.-2024.

Podijeli objavu

Nastavljamo provedbu projekta pod nazivom “Pitanje kulture”, koji se financira uz potporu Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske. Projekt se provodi na području Šibensko-kninske županije, Zadarske županije i Dubrovačko-neretvanske županije te ima za cilj pružiti kvalitetne sadržaje za organizaciju slobodnog vremena osoba koje su na izdržavanju zatvorske kazne.

Kroz dosadašnje radionice modeliranja i likovne radionice, pružili smo priliku osuđenicima da izraze svoju kreativnost i vještine te se aktivno angažiraju tijekom izdržavanja kazne. Iznimno smo ponosni što ove godine proširujemo program dodatnim sadržajima, uključujući radionice kreativnog pisanja pisma. Vjerujemo da će ova nova dimenzija omogućiti sudionicima da dodatno razviju svoje komunikacijske vještine te se izraze kroz pisano slovo.

Kao partner pridružili su nam se udruga Ardura, koja će biti odgovorna za promociju projekta te organizaciju izložbe radova zatvorenika u Šibeniku. Izložba će se održati povodom mjeseca borbe protiv ovisnosti te će predstaviti vrijedne radove koje su sudionici stvarali tijekom radionica. Također, udruga Ardura će voditi i radionice kreativnog pisanja pisma, dodatno obogativši naš program.

Cilj nam je pružiti podršku osuđenicima da se razvijaju, uče i izražavaju kroz umjetnost i kulturu te da se integriraju u društvo na konstruktivan način. Hvala svima koji su doprinijeli uspješnoj provedbi projekta “Pitanje kulture”.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici