PRODAJNI ŠTAND KLAIĆEVA POLJANA – MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSIT

Podijeli objavu

Udruga ANST 1700 i ove godine do 31.12. ima otvoren štand s prepoznatljivim suvenirima i darovima. Štand je na Klaićevoj poljani (kod Bedema). Koristimo ovu priliku kao zahvalu Gradu Splitu za dugogodišnju uspješnu suradnju i dozvolu korištenja javnog prostora.

Svi suveniri su unikatni, ručno izrađeni te sa sobom nose topli duh božičnog raspoloženja.

.

Pozivamo Vas da nas posjetite na štandu i izaberete prigodne darove za Vaše najdraže, velike i male ….

.

Prodajni štand – Klaićeva poljana

...

Kao i prethodnih godina, udruga Anst 1700 obiljažava Međunarodni Mjesec borbe protiv ovisnosti u razdoblju od 15. studenoga do 15. prosinca. Cilj obilježavanja je upozoriti cjelokupnu javnost na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti, a osobito droga te potaknuti sve subjekte u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i zlouporabe droga.

Kroz naše društvene aktivnosti i javno djelovanje te projekte koje provodimo promoviramo zdrave stilove života, podižemo razinu svijesti javnosti o štetnim zdravstvenim i socijalnim posljedicama ovisnosti te pružamo pomoć obitelji, osobito odgojnoj funkciji roditelja u prevenciji ovisničkog stila življenja.

Jedan od takvih projekata je 3 godišnji program ISKORAK III kojeg provodimo usmjeren je na unaprjeđivanju skrbi u zajednici za osobe liječene od ovisnosti. Liječeni ovisnici, bivši zatvorenici i pružanje potpore njihovim obiteljima, koje novim inovativnim uslugama motiviramo na uključivanje u projekt čime doprinosimo uspješnoj resocijalizaciji naših korisnika. Aktivnosti prijavljenog programa ISKORAK III dizajnirane su na način da nude korisnicima mogućnosti uključivanja u društvene i radne procese, rad na unaprjeđenju komunikacijskih i socijalnih vještina i drugo. Projekt ISKORAK je financiran od Ministarstva zdravstva

Udruga ANST 1700 kroz svoje aktivnosti pridonosi ostvarivanju zajedničkog cilja učinkovite borbe protiv svih oblika ovisnosti te posebice suzbijanju zlouporabe droga u našem društvu sukladno Nacionalnoj strategiji suzbijanja zlouporabe droga.

Ostale objave

Godišnji izvještaji

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE ZA 2023.

Godina 2023. za udrugu ANST 1700 jedna je od najuspješnijih u 20 godina dugoj povijesti. Tijekom godine realizirali smo niz uspješnih projekata s ciljem prevencije