PITANJE KULTURE 2022.-2023.

Podijeli objavu

Nastavak provedbe aktivnosti projekta “Pitanje kulture” u zatvorima Šibenik, Zadar i Dubrovnik. Projektni cilj usmjeren je na unaprjeđenje kvalitete ispunjavanja slobodnog vremena zatvorenika, a ove godine uvodimo značajna poboljšanja.

Uz već dobro uspostavljene likovne radionice, izdvajamo inovaciju u obliku radionica modeliranja. Ove radionice pružaju prigodu zatvorenicima da razvijaju svoje kreativne sposobnosti i izraze umjetnički potencijal na dosad neviđen način.

Istaknuta novost u projektu je usmjerena prema zajedničkom provođenju vremena djece i roditelja zatvorenika. Ovaj aspekt projekta odvija se tijekom termina dječjih posjeta i ima za cilj unaprijediti međusobne veze u obiteljima zatvorenika. Posebno osmišljen priručnik omogućuje roditeljima izradu igračaka za vlastitu djecu na jednostavan i brz način. Vjerujemo da će ova inicijativa biti korisna u jačanju veza unutar obitelji.

Želimo istaknuti važnost partnerstvu našeg projekta “Pitanje kulture” s Info zonom. Također bismo istaknuli da projekt kontinuirano podržava Ministarstvo pravosuđa i uprave. Njihova financijska potpora od suštinskog je značaja za uspješnu provedbu ovog projekta, i želimo iskazati iskrenu zahvalnost za njihovu posvećenost promicanju pozitivnih promjena u životima zatvorenika i njihovih obitelji.

Pozivamo vas da budete s nama u daljnjem praćenju razvoja ovog projekta i sudjelovanju u našim aktivnostima kroz podršku i inicijativu.

Ostale objave

Godišnji izvještaji

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE ZA 2023.

Godina 2023. za udrugu ANST 1700 jedna je od najuspješnijih u 20 godina dugoj povijesti. Tijekom godine realizirali smo niz uspješnih projekata s ciljem prevencije