PROGRAM “ISKORAK U BUDUĆNOST” RADIONICE KREATIVNOG KROJENJA I ŠIVANJA

Podijeli objavu

PROGRAM RESOCIJALIZACIJE – “ISKORAK U BUDUĆNOST”

Dragi korisnici programa resocijalizacije,

Udruga ANST1700 u sklopu provedbe programa resocijalizacije, organizira „Radionice kreativnog krojenja i šivanja” koje će vas odvesti kroz otkrivanje svijeta kreativnosti i stjecanje novih vještina. Evo što možete očekivati:

Izrada tekstilnih predmeta: Udružit ćemo se kako bismo zajedno stvarali različite tekstilne predmete. Od izrade torbi i suknji do pregača, nad stolnjaka i jastuka, zajedno ćemo stvarati unikatne komade.

Naučite vještine krojenja i šivanja: Ovo je prilika da steknete nova znanja i vještine u području krojenja i šivanja. Osjećat ćete se samopouzdanije i spremnije za nove izazove.

Stručno vodstvo: Radionice će voditi stručna volonterka udruge ANST 1700, Darija Puizina, koja donosi sa sobom bogato dugogodišnje iskustvo u svijetu šivanja.

Lokacija:

Doverska 11, Split (Ulaz sa južne strane)

Označite datum i vrijeme:

Prvi ogledni sat održat će se 27.09.2023. u srijedu, od 16:30 do 18:30 sati. Ovo je prilika za duboko iskustvo rasta i promjene.

Ove radionice su dio programa “Iskorak u Budućnost,” financiranog od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoje vještine i stvorite tekstilne kreacije.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici