Okrugli stol u sklopu projekta “Rastimo stvarajući”

Podijeli objavu

Danas smo u Gradska knjiznica Marka Marulica Split održali okrugli stol u sklopu projekta “Rastimo stvarajući”.
Projekt je osmišljen na način da povećava mogućnosti djeci i mladima da izvan redovitoga odgojno-obrazovnog sustava steknu znanje, vještine i usvoje primjerena stajališta te poboljšaju kvalitetu života u skladu sa svojim interesima i sposobnostima. S djecom i mladima provodili smo radionice koje potiču razvoj kreativnosti, stvaralaštva i poduzetničkih vještina te zdravih stilova života u djece i mladih.
Na okruglom stolu smo ustanovili da su povratne reakcije učenika, nastavnika i stručnog osoblja bile iznad očekivanja. ?
Stoga smo sljedeće godine odlučili uključiti još jednu školu u provedbu projekta koji će se u budućnosti provoditi i uz podršku Grad Split (službena stranica) koji sufinancira projekt.
Uz našu udrugu na projektu su sudjelovali Obrtna tehnička škola Split, OŠ Mertojak, Odred izviđača pomoraca OIP “Spinut” Split.
Hvala svima na trudu, radu i doprinosu razvoja projekta. Radujemo se budućoj suradnji, novim idejama i radionicama s djecom i mladima.
Projekt financijski podupire Minstarstvo znanosti i obrazovanja.

Ostale objave

Godišnji izvještaji

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE ZA 2023.

Godina 2023. za udrugu ANST 1700 jedna je od najuspješnijih u 20 godina dugoj povijesti. Tijekom godine realizirali smo niz uspješnih projekata s ciljem prevencije