Udruga ANST 1700 – 20 GODINA RADA!

U petak, 15. prosinca, udruga ANST proslavila je 20 godina rada i prigodno obilježila Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Podijeli objavu

U petak, 15. prosinca, u pravom blagdanskom ozračju naša udruga proslavila je 20 godina rada te smo ujedno obilježili i Mjesec borbe protiv ovisnosti. Na proslavi velikog jubileja okupili su se brojni prijatelji, podržavatelji, partneri i suradnici ANST-a, s kojima već dva desetljeća u kontinuitetu surađujemo na prevenciji ovisnosti i resocijalizaciji liječenih ovisnika. Osim rada s ovisnicima, ANST unazad nekoliko godina radi i sa zatvorenicima u zatvorskim ustanovama u Splitu, Šibeniku i Dubrovniku, s ciljem da se kroz kreativne radioničke programe doprinese podizanju kvalitete provođenja slobodnog vremena unutar zatvorskog sustava, esetetizaciji i humanizaciji zatvorskih prostora te da se kroz izložbene projekte radova zatvorenika senzibilizira javnost u pravcu destigmatizacije i stvaranja uključivog društva. 

Ovom prigodom sve okupljene pozdravili su predsjednik udruge Majk Gojsalić i stručna suradnica udruge za projekte, Hrvojka Lovrić koji su zahvalili svima na podršci i istaknuli da je iza udruge dug i trnovit put, ali da se ustrajnost i trud uvijek isplate i da je najveća nagrada vidjeti da ljudi, lokalna zajednica, partneri i suradnici, kao i nadležna tijela javne uprave prepoznaju ANST 1700 kao važnog i prepoznatljvog dionika u mreži socijalne podrške i pomoći.

Na proslavi je ispred Gradskog kotara Mertojak prisustvovao i gradski vijećnik Dražen Nikolić koji je zahvalio udruzi za ogroman trud i nesebičan angažman za stvaranje boljeg društva.

ANST 1700 - 20 godina rada!

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici