U OŽUJKU BESPLATNE RADIONICE LONČARSTVA I GRUPE PODRŠKE – PRIJAVITE SE!

Podijeli objavu

Ovaj mjesec nastavljamo s programskim aktivnostima u okviru našeg programa ”ISKORAK U BUDUĆNOST”, a koji je usmjeren na resocijalizaciju, poboljšanje kvalitete življenja i poboljšanje kvalitete provođenja slobodnog vremena naših korisnika i korisnica.

Tijekom ožujka održat će se dva susreta grupe podrške14. ožujka 2024. od 14 do 16 sati (četvrtak) i 26. ožujka 2024. od 14 do 16 sati (utorak). Grupu podrške vodit će Petar Dukić, savjetodavni terapeut i apsolvent integrativne tjelesno-orijentirane psihoterapije, sudjelovanje je besplatno uz prethodnu prijavu na 1700anst@gmail.com jer je broj mjesta ograničen. Sudjelovanje je besplatno.

U petak, 15. ožujka 2024. od 17 do 19 sati (petak) održat će se radno-okupacijska terapija lončarstva i rada s glinom i keramikom uz stručno vodstvo akademske slikarice Milane Stojić Veže. Radionica je besplatna i polaznici izrađene predmete mogu ponijeti sa sobom za uspomenu ili poklon bliskoj osobi. Drugi susret održat će se 29. ožujka, također petak, od 17 do 19 sati. Zbog ograničenog broja sudionika, potrebna je prethodna najava na 1700anst@gmail.com.

Aktivnosti su dio programa ”Iskorak u budućnost” koji se financira sredstvima Ministarstva zdravstva. Tekst ove objave isključiva je odgovornost udruge ANST 1700 i ne može se smatrati odrazom stajališta Ministarstva zdravstva.

Ostale objave

Godišnji izvještaji

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE ZA 2023.

Godina 2023. za udrugu ANST 1700 jedna je od najuspješnijih u 20 godina dugoj povijesti. Tijekom godine realizirali smo niz uspješnih projekata s ciljem prevencije