TRAŽIMO VOLONTERE/VOLONTERKE!

Podijeli objavu

Zbog povećanog opsega aktivnosti naše udruge tražimo proaktivnu i angažiranu osobu, spremnu na učenje i rad u dinamičnom okruženju naše male zajednice. Ako vas zanima iskustvo rada u neprofitnom sektoru, mislite da svojim znanjem i vještinama možete doprinijeti rastu i razvoju naše udruge te biti zagovaratelj i pokretač pozitivnih društvenih promjena – čekamo vas! Trenutno su u našoj udruzi otvorene volonterske pozicije: Asistent/ica u provedbi projektnih aktivnosti i Asistent/ica u digitalnom marketingu.

Tražimo dva/dvije asistenta/ice u provedbi projektnih aktivnosti, za programske aktivnosti programa POP IN te za projektne aktivnosti projekta Kreativni pomak – avantura promjene.

Od vas se očekuje: asistiranje u uređenju i vođenju web odjeljka za korisnike/ice; pomoć u logističkoj organizaciji aktivnosti i javnih događaja; prema potrebi, sudjelovanje u organizaciji i provedbi ostalih događaja te sastanaka s partnerima i ostalim dionicima; kreiranje objava i dizajn sadržaja za društvene mreže i web stanicu; distribucija promotivnih materijala; prema potrebi sudjelovanje na sastancima s partnerima i ostalim dionicima. Mi vam nudimo: orijentacijski info-paket vezan za djelovanje Udruge; edukacija o specifičnostima korisničke skupine, edukacija iz komunikacijskih vještina, potvrdu o volontiranju, sudjelovanje na stručnim skupovima i edukacijama, nagradne bonove (za volontere/ke programa POP IN).

Od volonterske pozicije asistenta/ice u digitalnom marketingu očekuje se: asistiranje u uređenju i vođenju web odjeljka za korisnike/ice; pomoć u logističkoj organizaciji aktivnosti i javnih događaja; prema potrebi, sudjelovanje u organizaciji i provedbi ostalih događaja te sastanaka; partnerima i ostalim dionicima; dizajn promotivnih materijala i internet sadržaja; distribucija promotivnih materijala; prema potrebi sudjelovanje na sastancima s partnerima i ostalim dionicima. Mi vam nudimo: orijentacijski info-paket vezan za djelovanje Udruge; edukacija o specifičnostima korisničke skupine, edukacija iz komunikacijskih vještina, potvrdu o volontiranju, sudjelovanje na stručnim skupovima i edukacijama, nagradne bonove (za volontere/ke programa POP IN).

Prijavite se možete na: 1700anst@gmail.com, a u prijavi je potrebno navesti za koju se volontersku poziciju prijavljujete, poslati životopis i kratko motivacijsko pismo.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici