ZAPOČELE RADIONICE U OKVIRU PROJEKTA KREATIVNI POMAK – AVANTURA PROMJENE

Podijeli objavu

Udruga ANST 1700 od početka ove godine s ciljem prevencije ovisnosti kod mladih provodi projekt ”Kreativni pomak – avantura promjene” financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. U okviru projekta osmišljene su brojne edukativne i zabavne aktivnosti za mlade s područja Splitsko-dalmatinske županije. U okviru projekta provodi se radionički program u Centru za pružanje usluga Split, koji su osmislili zaposlenici i stručni suradnici udruge ANST – dramske radionice vodit će Hrvojka Lovrić, voditeljica projekta i socijalna animatorica, akademska slikarica Milana Stojić Veža provodit će likovne, likovni edukator i waldorfski pedagog Petar Bilić s mladima će upoznati tehnike rada s glinom i keramikom, uz asistenciju stručne suradnice udruge Lucije Banović.

Ovaj mjesec krenuli smo s uvodnim radionicama tijekom kojih smo s polaznicima prošli osnove različitih kreativnih tehnika izražavanja te smo se kroz interaktivne igre i vježbe međusobno upoznali i povezali, razvijajući u ugodnoj atmosferi našu maštovitost i kreativnost.

Radionički program odvijat će se na mjesečnoj bazi kontinuirano tijekom provedbe projekta, a osim toga u okviru projekta organizirat će se i izleti u prirodu, druženja, kampovi i planinarenja s ciljem promocije i poticanja zdravog načina života i zaštite i očuvanja okoliša.

Projekt ”Kreativni pomak – avantura promjene” provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog teksta u isključivoj je odgovornosti udruge ANST 1700 i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

Ostale objave