NOVA GODINA, NOVI PROJEKTI!

Nova godina za ANST je krenula s brojnim novim projektima koje će udruga provoditi u jednogodišnjem i višegodišnjem razdoblju.

Podijeli objavu

Ministarstvo zdravstva odobrilo je provedbu trogodišnju projekta POP IN u okviru kojega će u prostorijama udruge s radom započeti DROP IN info zona i DROP IN art zona koja će svakodnevno biti otvorena za korisnike i korisnice. Cilj projekta je smanjenje štete kroz informativne aktivnosti i kreativne radioničke programe, a također će u okviru projekta biti podignuta web stranica s ciljem komunikacija i pružanja informacija zainteresiranim korisnicima. Od strane Ministarstva zdravstva financiran je i nastavak provedbe projekta ”Iskorak u budućnost” s ciljem resocijalizacije bivših ovisnika kroz individualna i grupna savjetovanja i radno-okupacijske terapije.

Pored novoodobrenih projekata, udruga u prvoj polovici 2024. nastavlja provedbu ranije odobrenih projekata financiranih od strane Ministarstva pravosuđa – ”Pitanje kulture” i ”Drugi način” – s ciljem osposobljavanja za rad i podizanja kvalitete provedbe slobodnog vremena i poboljšanja kvalitete organiziranog slobodnog vremena za osobe na izdržavanju kazne zatvora.

Ostale objave