POTRAŽITE NAŠE SUVENIRE NA SUDAMJI!

Podijeli objavu

U ponedjeljak i utorak, prigodom blagdana sv. Duje, zaštitnika grada Splita, autentični suveniri koje izrađuju korisnici, volonteri i zaposlenici udruge ANST 1700 bit će izloženi na prodajnom štandom u okviru tradicionalnog sajma u danima Sudamje. Naši magneti, brodići, anđeli i druge rukotvorine nastaju u okviru radno-okupacijih terapija i kreativnih radionica koje se tijekom godine redovno održavaju u  prostorijama udruge, pod stručnim vodstvom naših djelatnika i vanjskih suradnika.

Ako ste u potrazi za autentičnim poklonom ili uspomenom iz najlipšega grada – pronađite nas na splitskoj Rivi, bit ćemo tamo od 9 ujutro do 9 navečer, 6. i 7. svibnja! Kupnjom autentičnih i ručno rađenih suvenira podržavate rad udruge ANST 1700, a vaša podrška važan je vjetar u leđa svim daljnjim aktivnostima udruge s ciljem prevencije i suzbijanja ovisnosti, resocijalizacije i smanjenja štete kod ovisnika_ica i bivših ovisnika_ica te afirmacije i osnaživanja modela socijalnog poduzetništva.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici