Sudjelovanje u raspravi na temu “Pružanje pravodobne i odgovarajuće podrške u radu sa ženama i obiteljima u slučaju kad roditelji imaju problem ovisnosti”

Podijeli objavu

Iza nas su dva dana stručnih izlaganja i rasprava na temu “Pružanje pravodobne i odgovarajuće podrške u radu sa ženama i obiteljima u slučaju kad roditelji imaju problem ovisnosti”. Organizator je Centar za žene, majke i djecu RETO, uz potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na edukativno-konzultativnom skupu sudjelovali su stručnjaci iz Službe za suzbijanje zlouporabe droga, Pravnog fakulteta u Zagrebu, Studijskog centra socijalnog rada u Zagrebu, Poliklinike za zaštitu djece i mladih, Hrvatskog instituta za istraživanje mentalnog zdravlja, Klinike za psihijatriju Vrapče te predstavnici organizacija civilnog društva.

Ispred naše udruge ANST 1700 je sudjelovala Hrvojka Lovrić koja je uz izlaganja imala priliku čuti primjere dobre prakse iz Norveške i Hrvatske te razmijeniti iskustva o specifičnim izazovima s kojima se susrećemo u našem radu.

Hvala organizatorima, predavačima i sudionicima na prilici za umrežavanje i jačanju zajedničkog zagovaranja novih pristupa liječenju i rehabilitaciji.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici