RASTIMO STVARAJUĆI – kazališne radionice

Podijeli objavu

Danas smo u sklopu projekta poticanja poduzetničkih vještina “RASTIMO STVARAJUĆI” u prostorijama OIP “Spinut” Split održali drugu kazališnu radionicu od niza radionica za mlade.
Nakon početnog zagrijavanja putem kazališnih vježbi, mladi su timski surađivali i pokazali snalažljivost, kreativnost i dosjetljivost ?prilikom izvedbe improvizirane predstave na temu: “Tko to dolazi na večeru?”
Povratne informacije su pozitivne, a mladima su se najviše svidjeli rekviziti koji su im pomogli da se dodatno užive u ulogu?.
Osim u glumačkim vodama mladi su imali prilike da se izraze likovno u drugoj kreativnoj radionici, a tema je bila oslikavanje bladanskih keramičkih ukrasa?koje su u prvoj radionici izradili.
Projekt “RASTIMO STVARAJUĆI” je osmišljen na način da povećava mogućnosti djeci i mladima da izvan redovitoga odgojno-obrazovnog sustava steknu znanja i vještine i usvoje primjerena stajališta te poboljšaju kvalitetu života u skladu sa svojim interesima i sposobnostima.
Radi se o radionicama koje potiču razvoj kreativnosti, stvaralaštva i poduzetničkih vještina te zdravih stilova života u djece i mladih.
Financira: Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ostale objave

Godišnji izvještaji

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ O RADU UDRUGE ZA 2023.

Godina 2023. za udrugu ANST 1700 jedna je od najuspješnijih u 20 godina dugoj povijesti. Tijekom godine realizirali smo niz uspješnih projekata s ciljem prevencije