PROJEKT ISKORAK III – GRUPE PODRŠKE

Podijeli objavu

Grupa će podrške djelovati kao siguran, otvoren i povjerljiv prostor za razmjenu iskustava, osvještavanje, osobni razvoj i transformaciju.

Prilika je ovo za unutarnje putovanje i dijalog o osobnim granicama i potrebama, ovisnostima, odnosima, komunikaciji, duhovnosti te emocijama kao što su ljubav, bijes, suosjećanje, ljutnja, sram ili tuga.

Grupa je namijenjena za sve osobe koje se unutar društvenog ili obiteljskog sistema osjećaju marginalizirano, odbačeno ili nepodržano ili su doživjeli neki oblik nasilja, diskriminacije itd.

Ovo je prilika da u sigurnom prostoru i uz zajedničku podršku te dijeljeno osobno iskustvo (koliko god je to moguće) sagledamo neke skrivene ili odbačene dijelove sebe, zabrinutosti ili izazove s kojima se susrećemo u svakodnevnom životu.

Grupe podrške su besplatne za sve sudionike i održavaju se u sklopu provedbe projekta ISKORAK III,  financiran od MINISTARSTVA ZDRAVLJA.

 

Ostale objave

NOVOSTI

Važnost uloge oca

Danas je Dan očeva, ali to je uloga koja se živi svaki dan. Velika većina odraslih sigurno će se složiti kako im je stupanj povezanosti