KREATIVAN POMAK – AVANTURA PROMJENE 2023.

Podijeli objavu

Želimo vam predstaviti naš novi projekt koji će donijeti svježinu, kreativnost i podršku mladima. Ove godine smo odlučili unaprijediti naš program za mlade kroz sufinanciranje projekta “Kreativni pomak – avantura promjene”. Naš cilj je jačanje mentalnog zdravlja i socijalne uključenosti mladih, pružajući im strukturirano i organizirano slobodno vrijeme kroz raznolike izvanškolske aktivnosti.

Kroz rad naše udruge ANST 1700, omogućujemo mladima da se uključe u raznovrsne radionice kao što su ručno modeliranje gline i rad na lončarskom kolu te kreativno oblikovanje recikliranih materijala. Ovaj izazov traje do kraja 2023. godine, pružajući mladima priliku da razvijaju svoje vještine i izraze svoju kreativnost.

U planu je i avanturistički izlet u prirodu koji će okupiti mlade iz naše zajednice i omogućiti im da stvore nezaboravne uspomene i razviju svoje timsko duh. Također, obilježavanje Svjetskog dana mentalnog zdravlja 10.10.2023. gdje ćemo izložiti radove mladih pod nazivom “Kreativan i poduzetan – mentalno zdrav i jak”.

Ponosno ističemo da je ovaj projekt sufinanciran od strane grada Splita te uz podršku naših partnera – Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i Zavoda za socijalni rad. Također, želimo zahvaliti našim suradnicima, Osnovnoj školi Mertojak, Obrtno tehničkoj školi i Komercijalno tehničkoj školi, koji su pružili neprocjenjivu podršku u realizaciji ovog projekta.

Ovaj projekt je naša posvećenost budućnosti naše zajednice i boljitku naše mladeži. Radujemo se zajedno stvarati pozitivne promjene i podržati naše mlade da postanu kreativni, mentalno snažni i društveno angažirani pojedinci.

Podrška je ključna za uspjeh ovog projekta, pa vas pozivamo da budete uz nas u ovoj inspirativnoj avanturi promjene!

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici