KREATIVNI PRIRUČNICI ZA OSOBE LIŠENE SLOBODE – projekti “Drugi način” i “Pitanje kulture”

Podijeli objavu

Tijekom 2022. i 2023. izdali smo 3 kreativna priručnika za osobe lišene slobode s ciljem poboljšanja kvalitete provođenja slobodnog vremena u zatvoru!????????‍????

Osobe lišene slobode se priručnicima mogu služiti samostalno u bilo kojem trenutku kada osjete potrebu za kreativnim radom i na taj način izražavati svoje misli i osjećaje te provoditi kvalitetno slobodno vrijeme.

Posebno smo ponosni na to što jedan od priručnika sadrži jednostavne upute putem kojih osobe lišene slobode mogu izraditi dragoj osobi poklon ili igračku djetetu. ????????????

Osim toga, u priručniku mogu pronaći i savjete o tome kako u terminima posjeta s djecom provoditi vrijeme na kreativan način i razvijati odnos s djetetom. ❤️

Aktivnost se provodi u sklopu projekata “Pitanje kulture” i “Drugi način” koje financira Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici