IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

Podijeli objavu

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici – Split krenuli smo na jednodnevni izlet u prirodu. U suradnji s članovima i članicima Hrvatskog planinarskog kluba Sveti Mihovil – podružnica Rogoznica, odlučili smo se na kraći, rekreativni uspon na brdo Lenik iznad Rogoznice. Iz Splita smo krenuli u ranim jutarnjim satima, te smo nakon nešto više od sat vremena vožnje stigli u mjesto Jarebinjak gdje nas je dočekala ekipa HPK-a sv. Mihovil uz čije smo stručno vodstvo započeli uspon. Usprkos oblačnom vremenu, uživali smo u predivnim bojama i mirisima netaknute prirode te smo se informirali o stazi i ostalim aktivnostima HPK-a sv. Mihovil. Uspješno smo se uspeli na vrh Lenik, uspon obilježili zajedničkom fotografijom, a potom smo se odlučili zasluženo počastiti pizzom i osvježavajućim napitcima te smo ostatak dana proveli u ugodnom zajedničkom druženju i razgovoru.

Projekt ”Kreativni pomak – avantura promjene” financiran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade , a kroz projekt tijekom 2024. udruga ANST 1700 provodi likovne, kreativne i dramske radionice sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici u Splitu, s ciljem prevencije ovisnosti o psihoaktivnim sredstvima i novim tehnologijama među mladima, smanjenjem rizičnih i jačanjem zaštitnih faktora na razini zajednice i obitelji.

Ostale objave

NOVOSTI

IZLET NA BRDO LENIK IZNAD ROGOZNICE

U subotu, 18. svibnja, u okviru provedbe projekta ”Kreativni pomak – avantura promjene” u ranim jutarnjim satima sa štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici